Само в 7DniPlovdiv.bg

Ботев отправи сериозно предупреждение към феновете за днешния мач с Лудогорец! Бултрасите могат да навредят на клуба, ако ….

7 Dni Plovdiv27.02.20181min600
Почистиха базата в Коматево от снега

Двубоят между отборите на Ботев и Лудогорец ще се играе днес (27.02) от 17:30 ч. Срещата от 22 кръг на Първа лига бе отложена с 24 часа заради обилния снеговалеж в понеделник.

ПФК Ботев положи всички усилия да създаде подходящи условия за нормалното провеждане на мача, въпреки тежките условия след падналия сняг.

Централният терен на “Футболен комплекс Ботев 1912” е отлично почистен, благодарение усилията на служителите на клуба. Почистени също така са пътеките и стъблите на централната трибуна.

ПФК Ботев информира всички зрители, които ще присъстват на двубоя, че сняг продължава да има между редовете в отделните блокове на централната трибуна. Поради това клубът призовава всички привърженици за повишено внимание преди по време и след срещата.

Клубът уведомява своите привърженици, че хвърлянето на снежни топки към терена се счита за хвърлен предмет и води до сурови наказания – лишаване от домакинство и солидна финансова санкция за ПФК Ботев.