Само в 7DniPlovdiv.bg

Белия е в шах! В Ботев все пак очакват отлична новина днес! Не е свързана с мача с Лудогорец, а с …

7 Dni Plovdiv27.02.20181min1680
Белия мисли

Треньорът на Ботев (Пловдив) Николай Киров изрази разочарованието си от факта, че тимът не  се изправи вчера срещу Лудогорец в последна среща от 22-ия кръг на Първа лига. Както е известно, срещата в Пловдив бе отложена с 24 часа заради лошите метеорологични условия.

„На този етап не можем да планираме нищо, тъй като не знаем дали  ще има мач. Никога не е приятно, но с природата не можем да се борим. Абсолютно е невъзможно да се играе футбол. Лошото е, че и днес условията ще бъдат такива. Не е добре, че сега не знаем дали днес ще има мач. Доста въпросителни има. Мисля, че ще бъде още по-лошо като условия. Ще има понижаване на температурата и теренът ще замръзне. По-голяма е вероятността от контузии.”

„Към момента нищо не можем да планираме. Не знаем срещу кого ще играем през уикенда. Отборът стои вътре, не знаем дали да започнем тренировка.”

„Жоао Пауло още не е тренирал с нас. Днес ще се присъедини към нас. Колегите от Лудогорец ни казаха, че той е в добро състояние. Ще преценим кога можем да го ползваме. Цветомир Панов? Когато напусне състезател, не е приятно. Благодаря му за годината, през която работихме и му желая успех. Имаме футболисти на неговия пост”, заяви Николай Киров.