Само в 7DniPlovdiv.bg

Фенклубът на Локо разсипа бултрасите: Група жълто-кафяви наркомани и престъпници извършиха опит за предумишлено убийство!

7 Dni Plovdiv26.02.20181min1250
Агитка-на-Локо-Пд-срещу-Славия-на-Лаута

Фенклубът на Локомотив излезе с официална позиция относно снощния инцидент в кв. Кършияка.  Привърженици на смърфовете и Ботев се сбиха жестоко, като един от феновете на черно-белите е с опасност за живота.

7DniPlovdiv.bg публикува текста без редакторска намеса:

„Фенклуб Локомотив изразява възмущението си от снощната криминална проява на група дрогирани и в очевадно нетрезво състояние криминални субекти, привърженици на жалко подобие на клуб от покрайнините на град Пловдив.

След предварителна подготовка и причакване в късните часове на вечерта група жълто-кафяви наркомани атакува с железни тръби малка група привърженици, които се прибират след мача в София. В резултат на тези предумишлени действия един човек, съпруг и баща, е с опасност за живота, а други двама са ранени.

Присъщо на страхливата душа на подлеца е да напада от засада, под прикритието на нощта и с нереципрочно въоръжение. За нас не е изненада, че тези престъпници са извършили опит за предумишлено убийство по този начин.

Надяваме се, че органите на МВР ще направят необходимото, за да могат извършителите на това криминално деяние да бъдат наказани и понесат силата на закона.“