Само в 7DniPlovdiv.bg

Венци Стефанов се изгаври с Локомотив: Отборът им е …

7 Dni Plovdiv26.02.20181min1720
Венци Стефанов

Президентът на Славия Венцислав Стефанов коментира представянето на своите след равенството 1:1 с Локомотив (Пловдив) на “Васил Левски”.Босът заяви, че е доволен от показания характер. Той и призна за отправена оферта към вратаря му Стергиакис, която е била “обидна”.

“Доволен съм от характера, но не и от играта в първите 15 минути. Това е стара слабост от миналата година. Проспиваме първите минути.След това се бориха и дадоха максимума от себе си. Противникът бе комплектован от Северна Африка и балканските държави. Показахме, че и българите можем да бъдем по-напористи и по-силни. Ако имахме малко шанс, можехме да се поздравим и с победа.

Ивайло Димитров може да играе и на флна, в центъра. Имаме и Чунчуков, който се възстановява, имаме Милчо Ангелов. Това са футболисти, които могат да играят, но им трябва време. Важното е, че са наши момчета, млади, на които трябва да даваме шанс, за да се случва нещо в българския футбол.

Защото като гледам някои отбори как се комплектоват… както и да е, всеки има право да работи, както иска. Нека да следят Стергиакис. Ако излязат с оферта, която задоволяват него и нас, няма проблеми. Олимпиакос отпратиха една оферта, която е обидна. Изобщо не исках и да я погледна”, заяви Стефанов.