Само в 7DniPlovdiv.bg

Ники Илиев би шута на Би Ти Ви! Ето къде се намести актьора…

Чудомир Пеев22.02.20181min18190
ники илиев

Ники Илиев е поредното лице на Би Ти Ви, което вече работи за Нова тв, предаде HotArena.

Актьорът-режисьор, който до момента поддържаше топла връзка единствено с първата частна национална телевизия, от няколко дни снима сериал на конкуренцията.

Продукцията, в която е ангажиран русокосият бивш манекен, е новата комедия на канала – „Полицаите от края на града”. Самият Ники преди няколко дни се похвали, че работи там. В сериала играят най-известните лица на „Господари на ефира” начело с Васил Василев-Зуека и Димитър Рачков, допълнени от Герасим Георгиев-Геро, Румен Угрински, Мария Игнатова, Милица Гладнишка и др.

Всички те са под ръководството на продуцента Магърдич Халваджиян, а сега вече – и на Ники Илиев като режисьор. Куриозното е, че стартът на работата му за конкуренцията става след катомесеци наред екипът на Би Ти Ви бе зает да рекламира най-новия му филм „Нокаут” по всички възможни начини – с трейлъри в рекламния блок, с интервюта на актьорите във всички възможни сутрешни блокове, с участия в предаването „Като на кино”, с публикации в интернет медиите на групата и т.н.

До момента телевизионните изяви на Ники като режисьор са били свързани единствено с Би Ти Ви. В момента тече сериалът „Скъпи наследници”, където синеокият блондин има сериозна намеса в доста от епизодите. В продукцията играят вуйчо му Георги Кадурин и най-близките му колеги – Любо Ковачев и Орлин Павлов, които са абонирани и за неговите кино проекти

Преди време Ники се изявяваше и в друга продукция на телевизията – „Домашен арест”, където бе не само режисьор, но и сценарист на някои епизоди. С Би Ти Ви са свързани и трите кино филма, които е снимал до момента – „Нокаут”, „Живи легенди” и „Чужденецът”.

Затова е странно, че изведнъж той се мести при конкуренцията. „Или от Нова са му дали много пари, или от Би Ти Ви са спрели да му плащат”, коментират негови колеги зад гърба му.