Само в 7DniPlovdiv.bg

Бивш президент на Локомотив доведе евентуално ново попълнение на „Лаута“, но …

7 Dni Plovdiv22.02.20181min4810
Тренировка Локо Пловдив18

Бивш президент на Локомотив е довел последното евентуално ново попадение на черно-белите, научи 7DniPlovdiv.bg. Това е станало  във вторник следобяд. Тогава на „Лаута“ пристигна бившият защитник на черно-белите Ангел Грънчов. Той е бил придружаван от Любомир Корадов. Той е ексшеф на черно-белите, а сега се изявява и като футболен агент. Бизнесменът и друг път през годините е помагал на клуба с евентуални нови попълнения, някои от които подписаха договори с черно-белите.

Грънчов проведе тренировка с отбора във вторник. На „Лаута“ търсят спешно заместник на тежко контузения Асен Георгиев. Треньорът Бруно Акрапович пожела първо да види в какво физическо състояние се намира Грънчов, преди да реши дали да бъде привлечен.

Още на следващия ден обаче Ангел не тренира с отбора. Засега от клуба липсва официална информация, но се предполага, че Акрапович е отхвърлил варианта да привлече бившия бранител на отбора.

Само 7DniPlovdiv.bg вече разкри, че градският съперник Ботев на два пъти е отхвърлил варианта да привлече Ангел Грънчов, след като е бил предложен на спортно-техническото ръководство на канарчетата. Разкрихме също, че и хитът в Трета Югоизточна лига Арда (Кърджали) също е отхвърлил предложението да се подсили с кадъра на ЦСКА.

ВИЖТЕ ТУК

Появиха се дори и информации, че има проблем с Грънчов, свързан с предишния му клуб – полския Стал (Милиец) и затова черно-белите не могат да го привлекат, но това е малко вероятно да истинската причина, но все пак…