Само в 7DniPlovdiv.bg

Гръмна чутовен скандал! 10 футболисти си биха камшика от Първомай заради черно тото! Отправиха невиждани обвинения към новите си шефове!

7 Dni Plovdiv20.02.20181min9510
Борислав Първомай 2

Десет основни футболисти на Борислав (Първомай) са напуснали клуба. До  редакцията на  7DniPlovdiv.bg бе изпратено съобщение, чрез което се съобщава  новината за махането им от отбора. В официалното си становище футболистите  изтъкват изключително скандални причини за тяхното решение. През есента Борислав направи истински фурор в Югоизточната Трета лига, като зимува на трето място с актив от 34 точки.

7DniPlovdiv.bg публикува съобщението им без редакторска намеса:

ДО
ВСИЧКИ ФЕНОВЕ НА ФК”БОРИСЛАВ”ПЪРВОМАЙ

Уважаеми дами и господа,
Приятели на футбола,
Въпреки,че бяхме основните футболисти през изминалия полусезон,в който извоювахме рекордното за “Борислав” трето място и въпреки привързаността ни към този клуб,ние напуснахме. Конкретната причина за това наше решение е новото ръководство на отбора. За нас указания,като – “Дузпата трябва да бъде пропусната” и “Резултатът трябва да остане 1:1” са невъзприемливи и недопустими.В нашите съзнания лицата,които веднъж са издали и състезателите,които дори веднъж са изпълнили подобни нареждания си остават завинаги компрометирани.
Благодарни сме на членовете на Управителния съвет ,които безпрекословно ни подкрепиха и напуснаха заедно с нас.
Държим цялата общественост в гр. Първомай да разбере,че рекордното ни класиране се дължи на изключителните ръководни качества на Спас Колев и Димитър Кенлешев. Това са хората,които съумяха от нулата да изградят достатъчно боеспособен отбор. Те успяха да изкарат най-доброто от нас,футболистите,които играхме под тяхното ръководство. Така,че претенциите на разни клоуни,
,които се бият в гърдите,че имат някаква заслуга са крайно неоснователни.
Сърдечно Ви благодарим и на вас,хората,които ни подкрепяхте и бяхте част от победите и забележителния ни колектив.
Бъдете здрави!

А. Здравчев,Ап. Павлов,Д. Митрев,Дж. Узунов,В. Ангелов,Ш. Османов,И. Янков,
М. Здравчев,Р. Влашев, М. Иванов

 

7DniPlovdiv.bg ще предостави право на отговор на засегнатите страни, ако те проявят желание за това!!!