Само в 7DniPlovdiv.bg

Любовна драма ли?! Неделев и красавицата Анита се обичат и сияят от щастие! Звездата на Ботев и половинката му май…(СНИМКА)

7 Dni Plovdiv18.02.20181min1100

Най-голямата звезда на Ботев Тодор Неделев е заедно … с приятелката си Анита Терзийска. През последните дни се появиха информации, че перлатата на канарчетата и красивата му половинка са скъсали, а Тошко е измъчван от неутешима любовна мъка. Оказа се обаче, че двамата влюбени май изобщо не са се разделяли.

Снощи в във Фейсбук профилите на Неделев и Анита се появи любопитна публикация, подплатена със снимка, видя 7DniPlovdiv.bg.

“За тези, които толкова много се интересуват… Щастливи сме, така че спете спокойно!!! Обичам го”, написа Терзийска в профила си в социалната мрежа.

Тя публикува и снимка, на която са заедно с Тошко. Фотосът изглежда е правен около Коледно-новогодишните празници. Публикацията и снимката са постнати и в профила на Неделев.

Същевременно с това в статуса на Анита вече не пише, че е необвързана.

Някои приятели на Неделев твърдят, че той и красавицата всъщност изобщо не са късали взаимоотношенията си. А  статусът й “Когато си необвързан, но имаш най-добър приятел, с който да споделиш празника”, може да е бил постнат на майтап.