Само в 7DniPlovdiv.bg

Само в 7DP: Ето я точната и вярна сума, която Румен Чандъров плати на Ботев за Меледже! Вижте кога канарчетата получиха парите от Септември

7 Dni Plovdiv16.02.20181min2640
Меледже Омнибес се кефи

В Ботев вече получиха трансферната сума за Меледже Омнибес. Младият котдивоарец се завърна в Септември (София), след като миналия месец двата клуба се споразумяха. 7DniPlovdiv.bg първи разкри, че Омнибес ще се завърне в столичния клуб, откъдето го доведе Румен Чандъров, когато започна да подпомага пловдивчани.

ВИЖТЕ ТУК

Финализирането на трансфера на Меледже не стана лесно, но накрая двата клуба се разбраха, след като и самият футболист не желаеше да остане да Коматево най-вече заради това, че се очертаваше да не играе редовно за канарчетата и през пролетта.

Благодетелят на Септември Румен Чандъров е превел 36 000 лева на Ботев по сделката за талантливия Омнибес, научи 7DniPlovdiv.bg. По наша информация парите са платени още в началото на миналата седмица – 5-6 февруари.

Припомняме, че докато играеше за жълто-черните правата на Меледже бяха поделени между Румен Чандъров и Ботев. Бизнесменът държеше 60% от тях, а останалите 40 бяха за канарчетата.

Вече разкрихме и интересна подробност след завръщането на африканеца при столичани.  Писахме, че той се готвеше в София, докато възпитаниците на Николай Митов – Жадното провеждаха подготвителен лагер в турския курорт Анталия. Меледже нямаше виза и остана да тренира по индивидуален план в столицата.

ВИЖТЕ ТУК

Де юре сумата, която Ботев получи за Омнибес, е двойна на платената за Димитър Пиргов на Левски. 7DniPlovdiv.bg вече разкри, че сините ще получат малко под 20 000 лева за защитника, който премина при жълто-черните.

ВИЖТЕ ТУК

Според наши източници, близки до Левски, сумата, която ще получат на „Герена“ за Пиргов, е 18 000 лева.