Само в 7DniPlovdiv.bg

Освободеният директор на ДЮШ на Локо отсече: Школата на клуба не е в колапс! Подадох оставка още преди …

7 Dni Plovdiv13.02.20181min1230
Иван Маринов - Маслара

Вече бившият директор на школата на Локомотив Иван Маринов прие спокойно раздялата. “Оставка съм подал още преди три месеца. Просто сега дойде времето на раздялата. Не очаквайте от мен да говоря лошо за любимия ми отбор. Драма няма. Просто си тръгвам”, заяви Маслара пред колегите от Марица.

“Не споделям мнението, че школата на Локомотив е в колапс и едва ли не се разпада. Имаше доста атаки и към мен, и към колегите, но аз съм на мнение, че тя работи. Две наши момчета са в отбори от Серия А, а едно е в Англия. Ако не сме работили добре, как ще ги вземат? В ЦСКА и Левски също взеха наши играчи.

В момента треньорът на представителния отбор налага един юноша, а още двама бяха на лагера в Турция. Това говори, че тук се е работело добре и са се създавали играчи. Резултатите на отделните гарнитури може да не са били добри, но за мен първостепенната задача е била школата да създава футболисти. Когато се реализира проекта с базата, резултатите ще бъдат по-добри. Не съм бил безгрешен по време на работата си, но съм давал 100 процента от себе си. Пожелавам всичко най-добро на любимия ми отбор”, заяви  Маслара.