Само в 7DniPlovdiv.bg

Марица кани феновете в Колодрума за нещо уникално! Събитието е днес!

7 Dni Plovdiv06.02.20181min190
Марица Лд-Динамо Казан03

ВК Марица (Пловдив) кани любителите на спорта и представителите на медиите на открита тренировка този вторник, 6 февруари, от 18:00 б.в. в зала Колодрума.

Освен че ще имат възможност за интервюта, автографи и снимки с волейболистките на Иван Петков два дни преди последния им домакински мач в Група С от Шампионската лига, те ще имат възможността да станат част и от заснемането на специален видеоклип за предизвикателството #NetDrop, което европейската конфедерация ЦЕВ отправи към всички отбори участници в груповата фаза на най-престижния евротурнир, и да подкрепят своите любимки в опита има да направят възможно най-много “чекмеджета” от линията за изпълнение на сервис или поне да се справят по-добре от колежките си от турския ВакъфБанк (Истанбул).

Междувременно билетите за предстоящия мач на Марица (Пловдив) с Хемик (Полице) от Група C в Шампионска лига 2018 са вече в продажба. Шампионките на Полша гостуват на шампионките на България в зала Колодрума на 8 февруари от 18:30 б.в.

Срещу цена от само 8 лева любителите на спорта ще могат да изгледат на живо последния домакински мач на Жълто-сините в груповата фаза от най-престижното клубно състезание и да подкрепят българските момичета. За ученици и пенсионери входът е безплатен.

Билетите се продават онлайн тук, както и на място в цялата мрежа на Ticketportal, включваща бензиностанциите на OMV, магазините Office 1 Superstore и Офис 2 и книжарниците Booktrading. Билети ще се предлагат и на касата в зала Колодрума преди мача.