Само в 7DniPlovdiv.bg

Официално! Любо Пенев влезе в битката за трона в БФС! Ето кой клуб го издигна!

7 Dni Plovdiv23.01.20181min2840
Любо Пенев - кандидат

Аматьорският футболен клуб Черногорец (Ноевци) издигна днес официално кандидатурата на Любослав Пенев за президент на БФС. Това съобщи на БТА Ивайло Грозев – член на инициативния комитет.

Документите са внесени от адвокат Радостин Василев и члена на инициативния комитет Тони Миланов, който преди 3 месеца напусна работата си в ЦСКА, за да се присъедини към екипа на Пенев.

“Заставаме зад Любослав Пенев с надежда за промяна”, заяви Грозев. По думите му българският футбол е стигнал дъното, няма ни нито на европейски, нито на световни първенства, огромни са проблемите и в аматьорския, и в детско-юношеския, и в професионалния футбол.

“Очаква се кандидатурата на Любослав Пенев да бъде издигната и от други аматьорски клубове в страната”, каза още Грозев.

Пенев е третият кандидат за президент на БФС. Преди него документи подадоха Борислав Михайлов, който бе издигнат от Левски и Славия още десетина клуба от Първа, Втора и Трета лига, и Ивайло Дражев, чиято кандидатура бе издигната от Ботев (Болярево).