Само в 7DniPlovdiv.bg

Джена хвърли бомбата! Разкри шокиращи истини за “Пайнер”! Певиците в чалга империята дори не …

7 Dni Plovdiv17.01.20181min22841
Джена - при Слави

Джена, която неотдавна стана майка и рядко дава интервюта, сензационно проговори за нравите в лекия жанр, пише HotArena.

„Някои хора сигурно мислят, че с колегите сме много близки и едва ли не живеем заедно, но това не е така“, отсече Джена. Певицата е сред малцината, които признават, че нямат близки в гилдията, в която отношенията между изпълнителите са изтъкани от фалш.

Преди два месеца Джена направи неочакван дует с Преслава, а добричлийката дори не бе поканена на сватбата й. Въпреки професионалното си сътрудничество двете не успели да изградят приятелски отношения, писа „Галерия“.

Според Джена това не било възможно, защото конкуренцията и завистта владеели душите на поп фолк певиците.

„Едно време всички бяха много сплотени, на концерти се забавлявахме заедно. Нещата се промениха за лошо“, анализира Джена.

Тя разкрива, че интригантството завладяло и мъжката част от фирмата. Самата Джена вече не си говорела с Галин, с когото направиха успешен дует преди три години.

 

One comment

  • Джем

    18.01.2018 at 22:01

    Стига сте пробутвали тази курва, еба се с кой ли не, и за да потулят скандала с Джино, набързо сложиха рога на малкия Наско Канара! Но, всичко се връща! Да й завиждат ли, че на к’во отгоре – на виенето и на баученето й ли??

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *