Само в 7DniPlovdiv.bg

Първо в 7DP: Меледже най-накрая се върна в Ботев, но …

7 Dni Plovdiv17.01.20181min2560
Меледже Омнибес се кефи

Чаканият с нетърпение в Ботев Меледже Омнибес вече в България, научи 7DniPlovdiv.bg. Младият котдивоарец се очаква да е в Пловдив до часове. Според запознати представител на канарчетата го е посрещнал на летище „София“. На този етап няма яснота дали Меледже веднага е потеглил към града под тепетата или първо са се провели преговори в столицата за бъдещето му.

Първоначално той трябваше да се завърне в Пловдив на 10 януари, но проблем с паспорта му забави пътуването му. Докато си почиваше в родината, тук се разрази истинска сага около него.

Както е известно, талантливият африканец се превърна в сериозен проблем на Коматево. Омнибес открито демонстрира, че не желае да остава при канарчетата. 7DniPlovdiv.bg първи разкри, че след Нова година най-вероятно той ще продължи кариерата си в Септември София, откъдето дойде при жълто-черните.

ВИЖТЕ ТУК

В момента обаче той е на път да се превърне в ябълката на раздора, след като в играта влезе и Левски. От Герена решиха да поискат Меледже в замяна на желания от Ботев защитник на столичани Димитър Пиргов.  В пловдивския клуб обаче не са съгласни с този вариант и настояват за трансферна сума, ако сините искат толкова много да го вземат. За целта се обмисля дори и схема босът на Септември Румен Чандъров, който държи 60% от трансферните права на африканската перла евентуално да го откупи, а след това да го прати под наем в Левски.

Доколко тези идеи и варианти ще се осъществят, предстои да разберем. Може би е въпрос на часове или ден-два. От Ботев пък имат готовност да го задържат в състава, предлагайки му да удължи договора си с клуба, който изтича през лятото.