Само в 7DniPlovdiv.bg

Даниел Златков триумфира в дебютната си кървава битка в ММА! (СНИМКИ)

7 Dni Plovdiv14.01.20181min9990

Даниел Златков – БГ Роналдо спечели битката си срещу Атанас Михайлов в най-любопитния двубой от Spartacus Fighting Championship/SFC 6. Бившият футболист се наложи с технически нокаут, след като съдиите прецениха, че съперникът не може да продължи след втория рунд. Двамата направиха много атрактивен двубой и оправдаха очакванията на зрителите за зрелище, като и бившия футболист, и телевизионния водещ получиха множество наранявания по тялото.

В първия рунд  Златков на два пъти свали на земята Михайлов, но не успя да приключи срещата. Във втория обаче Наско атакува много мощно и свали на земята БГ Роналдо, като му нанесе множество удари в главата. Все пак Златков успя да се спаси от хватката и се изправи, след което контраатакува и също свали съперника си на земята, нанасяйки тежки удари. Двамата дочакаха гонга за край на втората част, но реферите прецениха, че Наско не е в състояние да продължи битката и присъдиха победа за Дани.

Михайлов се бе отказал от срещата поради болест и завчера съперникът на Златков бе сменен с актьора Ивайло Захариев.  Вчера обаче той се контузи и Михайлов се върна в програмата, след като се почувства по-добре и готов за двубоя.

ИЗТОЧНИК И СНИМКИ: Sportal.bg