Само в 7DniPlovdiv.bg

Партизан прати оферта за Неделев! Звездата на Ботев взе решение и втрещи всички с причините, които изтъкна за …

7 Dni Plovdiv14.01.20181min5550
Футболист на гогината 01

Сръбският гранд Партизан е пратил оферта за звездата на Ботев Тодор Неделев, научи „Меридиан Мач“. Тя е отлична както за клуба, така и за самия футболист и „жълто-черните“ са били склонни на преговори.

Неделев обаче е отхвърлил предложението и е обявил, че остава в Коматево и през пролетта. Причините техничарят да откаже са три – той иска да остане в Ботев, желае да е близо до своята половинка Анита Терзийска и… не харесва цветовете на Партизан. „Гробарите“ играят в черно-бяло райе, с каквото се носят и градските съперници на „канарчетата“ – Локо (Пд). През последната година Неделев отказва всякакви оферти за огромни пари. Такива имаше от Китай, ОАЕ, както и Лудогорец и Левски, но националът твърдо отказваше, верен на любимия си отбор.

Вчера пък друг от най-големите таланти на Ботев -Крис Добрев, получи контузия. Това се случи в контролата между отбора на „канарчетата“ до 19 години и Марица, завършила 0:0. След направените прегледи, се установи, че Добрев е добре и ще почива само няколко дни. Иначе самата проверка се игра на изкуствения терен на базата в квартал Коматево. През първата част Свилен Щерев можеше на два пъти да открие в полза на Марица, но не успя. За Ботев пропуснаха Георги Стайков и Златков. Близо до гол за маричани пък бяха Мартин Татаров, Рангел Игнатов и Борислав Караматев.