Само в 7DniPlovdiv.bg

Няма да повярвате как отговори Акрапович на грозната атака на двамата футболисти, които му се подиграха, след като ги изгони! Бруно отпрати и юноша на Ботев!

7 Dni Plovdiv13.01.20181min1780
Бруно Акрапович08

Треньорът на Локомотив Бруно Акрапович говори пред медиите след контролата срещу юношите, спечелена с 4:0. Специалистът отговори доста лаконично на нападките на освободените от него защитници Пламен Николов и Пламен Крумов. Акрапович изненада приятно с изключителното си европейско поведение.

Николов беше  казал, че с футболистите, които привлича, босненецът ще направи така, че Локомотив ще изпадне от Първа лига. Крумов пък го нарече „физкултурник”.

Междувременно Акрапович се отказа от услугите на двама от българските футболисти, които караха проби от началото на зимната подготовка. Той отпрати Ивайло Аврамов и кадърът на Ботев Боримир Карамфилов.

„Мога да кажа на Крумов и Николов само „Успех в живота“. Пожелавам им всичко най-добро”, коментира кратко атаките им Акрапович.

„Вече освободихме двама играчи – става дума за дошлите на проби преди няколко дни Ивайло Аврамов и Боримир Карамфилов. Те няма да са част от отбора ни . Дойде нов футболист на проби. Това е Флориан Кадруи, който днес се представи добре. Той ще остане още 3-4 дни и тогава ще преценяме за него. Доволен съм от това, което видях по време на учебната игра. Идеята беше да правим висока преса и мисля, че се справихме. Проведохме тежки тренировки през седмица и се радвам, че момчетата поддържаха добро темпо на игра днес“, каза още босненският специалист.