Само в 7DniPlovdiv.bg

Ново избухване срещу Акрапович: С този физкултурник (треньорчето) Локомотив е в лоши ръце, но много скоро …

7 Dni Plovdiv12.01.20181min560
Тренировка Локо Пловдив08

Още един от освободените футболисти от Локомотив изригна мощно срещу треньора на отбора Бруно Акрапович. Досегашният капитан на черно-белите Пламен Крумов чрез Фейсбук. В социалната мрежа опитният краен защитник обяви раздялата си със смърфовете и благодари на феновете, ръководството и собственика на клуба Христо Крушарски. Крумов обаче не каза лицеприятни думи за босненския наставник на тима.

Ето какво написа Крумов:

„Благодаря ти, ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ!!!
За мен беше чест в продължение на две години и половина да нося черно-бялото райе, а в последните месеци и капитанската лента на този велик клуб!!!
Щастлив съм , че имах възможността да се запозная и дори да бъда съотборник с част от легендите на този клуб! Христо Бонев, Николай Курбанов, Христо Колев-Бащата, Краси Костов ( лека му пръст), Едуард Ераносян, Петър Пашев, Мартин Камбуров, Кирил Котев, Ванчо Траянов и др.

Не спечелих нито един трофей, но спечелих много повече! Спечелих уважението на черно-бялата общност с всеотдайната си игра! В тези две и половина години изживях уникални моменти ! Незабравими мачове и победи! Няма как за два месеца един физкултурник (треньорчето) да изтрие тези позитивни моменти! За съжаление отборът е в лоши ръце, но много скоро всичко ще си дойде на мястото.
Пожелавам на вече бившите си съотборници здраве и много късмет . Ще им трябва и доста търпение!!! Благодаря на феновете за подкрепата! Благодаря на ръководството и на собственика за коректното отношение към мен. Локомотив Пловдив винаги ще заема част в сърцето ми!!!
Казвам довиждане, а не сбогом !!! На добър час, ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ“, написа Крумов.