Само в 7DniPlovdiv.bg

Венета Райкова побесня и разкри истината за Юксел Кадриев! Водещата разбули и нещо шокиращо за Евгени Минчев!

7 Dni Plovdiv11.01.20181min12220
Венета Райкова

Водещата на „Папараци“ Венета Райкова се разгневи на появилите се информации и коментари  по неин адрес, че се развежда фиктивно, за да спаси апартамента си от Юксел Кадриев, който я осъди.

Ето какво написа тя в личния си профил във Фейсбук:

„Приятели, днес сайтове ме обвиняват в “хитри схеми” – че се развеждам, за да си спася апартамента от Юксел Кадриев!! Това е лъжа и всеки, който продължава да я разпространява ще бъде осъден. Истината е, че след като трета инстанция не ме допусна до обжалване, в началото на октомври!! изплатих 30 хил. лв. и запорите бяха махнати веднага.
И още нещо – не само, че не дължа пари по дела, а на мен ми дължат!!! Осъдих Евгени Минчев окончателно и той ми дължи към 15 500. Адвоката му предложи на моята адвокатка да не го запорирам. Предложи да плати само половината сума и да прекрати делото срещу мен. Ако не знаете той ме съди в ролята ми на коментатор на “Биг Брадър” за участието си през 2014г, където според него съм го нарекла “ниска топка”. Аз се съгласих да ми плати само половината сума на която го осъдих, защото не парите са били водещия ми мотив да го осъдя. Но до този момент пари от Евгени Минчев не съм получила.
Пак да го кажа ясно за медиите – истината е такава, че аз пари не дължа на никой, а на мен ми дължат! И спрете да пишете лъжи за мен, заради които ще се видим в съда!!“