Само в 7DniPlovdiv.bg

Акрапович отсече: Искаме Коутиньо, но нямаме 160 милиона евро за него! Близо сме до договор с футболист от България!

7 Dni Plovdiv10.01.20181min850
Тренировка Локо Пловдив08

Треньорът на Локомотив Бруно Акрапович даде пресконференция след първата тренировка за 2018 година. Той демонстрира и похвално чувство за хумор по отношение на селекцията.

”И ние искаме да привлечем Фелипе Коутиньо, но нямаме 160 милиона евро и за него”, обяви 50-годишният босненец.

Както е известно, преди повече от месец на „Лаута“ цъфна  на първата пресконференция за Новата година, явно имайки предвид първоначалните спекулации за името на пристигналият в тима бразилец Елитон.

“Започнахме с 22 играчи, без Муса и Аяри. Имаме двама нови вратари, Елитон ще подпише днес или утре, след като бе одобрен. Двамата българи Главчев и Законов ще тренират с нас и в Турция. Карамфилов, Аврамов и Джамов са на проби. Днес е първа тренировка за тях и ще преценяваме в бъдеще.

Имаме по две тренировки в следващите дни, след това ще играем и мач. В Турция ще тръгнем с футболисти, които ще се борят за първия отбор. Няма да закриваме вече тренировките, нямаме тайни. Направихме днес това да не разконцентрираме играчите, защото не можем да свършим добра работа.

Елитон има добри физически способности, Михалевич също. Искам да доведем Коутиньо, но нямаме тези пари. Искаме млади играчи, които да могат да се развиват.

Искам да играем 4-3-3, да имаме добър дефанзивен ред, с който също да пристискаме. Близо сме до договор с ляв бек от България, не търсим други играчи“, отсече Акрапович.