Само в 7DniPlovdiv.bg

Дуо хървати, юноша на Ботев и синът на бивш шеф на родната борба също започнаха с Локо! Акрапович изведе 25 футболисти за първата тренировка !

7 Dni Plovdiv10.01.20181min1170
Бруно01

Локомотив стартира зимната си подготовка с 25 футболисти. Сред тях са официално привлечените до момента Абделхакин Буна, Филип Михалевич и Росен Андонов. Новите лица, които все още нямат договори с клуба са 6. Трима от тях са чужденци. Това са хърватският халф Анте Аралица и сънародникът му – вратарят Антони Милина, както и бразилският халф Елтон Тореса, за когото вече писахме.

ВИЖТЕ ТУК

21-годишният халф Анте Аралица досега се подвизавал в родината си, юноша е на гранда от Загреб – Динамо , а сънародникът му Антони Милина е пазил в Белгия и Испания, но за последно също е вардил в Хърватска.

На „Лаута“ цъфнаха и трима български футболисти – Илия Джамов, Ивайло Аврамов и юношата на Ботев Боромир Карамфилов.   Първият е син на известния бивш борец и президент на родната федерация по борба Димитър Джамов. Кадърът на Ботев пък за последно търкаше скамейката в Оборище (Панагюрище). Оттам идва и Джамов. Черно-белите вече привлякоха от тима от Панагюрище вратаря Росен Андонов- Бащата.

С тима подготовка започнаха и двама юноши от школата клуба – Димитър Законов и синът на Ванко 1 – Петър Главчев.

Димо Бакалов пристигна на стадиона с известно закъснение. От първото занимание за новота 2018-а година отсъстваха Парвизджон Умарбаев, Муса Мохамед и Халед Аяри. Тримата би трябвало да се включат в заниманията от утре.

ВИЖТЕ ТУК МНОГО СНИМКИ ОТ ТРЕНИРОВКАТА, УНИКАЛНОТО УВАЖЕНИЕ НА АКРАПОВИЧ КЪМ ФЕНОВЕТЕ И КОЙ Е НОВИЯТ ЛЮБИМЕЦ НА ТРЕНЬОРА