Само в 7DniPlovdiv.bg

Пак се потвърди новина на 7DP: Бразилецът, когото в Локомотив криеха, а след това пробваха в закодираната контрола, цъфна на „Лаута“ за старта на зимната подготовка!

7 Dni Plovdiv10.01.20181min2870
Тренировка-Локо-Пловдив 4

В крайна сметка новината на 7DniPlovdiv.bg  за бразилеца, който ще започне подоготовка с Локомотив от днес, се потвърди. В тренировката на черно-белите от  14 часа ще се включи халфът Елилтон Пардиньо Тореса. 19-годишният футболист се появи на проби при черно-белите още в началото на декември миналата. Тогава 7DniPlovdiv.bg първи  разкри, че на „Лаута“ тестват бразилски играч, но от клуба волно или неволно криеха за присъствието му както и подробностите за него. Публична тайна е, че от няколко месеца насам от Локомотив промениха тотално медийната си политика и на реално достигането до информация е изключително трудна задача и тя е достъпна само …

ВИЖТЕ ТУК КАК ПЪРВИ ИНФОРМИРАХМЕ ЗА ПРОБИТЕ НА ТОЗИ БРАЗИЛЕЦ В ЛОКО

По нашите канали тогава не успяхме да достигнем до името на кариоката. Колегите от Plovdivderby. com на следващия ден все пак получиха информация за името на бразилеца и някои детайли. Според  достигната информация от тях , футболистът от страната на кафето се казвал Елилтон Коутиньо. Днес името му се разбра по-точно – Елилтон Пардиньо Тореса.

На 4 януари отново писахме, че въпросният Елилтон е бил пробван в засекретената контрола на 12 декември, когато треньорът Бруно Акрапович тества цели 12 играчи.  Единствени информирахме, че кариоката е играл за състава на  U19 в спаринга, а и  ще се появи и за старта на зимната подготовка , и нищо чудно накрая той да се окаже рекламираната на „Лаута“ бразилска перла в зимната селекция, макар че се шушукаше за нападател от Бразилия.

ВИЖТЕ ТУК