Само в 7DniPlovdiv.bg

Шок и ужас за Николета Лозанова! Амбициозна певица иска да й открадне Ники Михайлов!? Няма да повярвате коя е съперницата на пловдивчанката за сърцето на сина на президента на БФС!

7 Dni Plovdiv10.01.20181min11470
Ники Михайлов и Николета

Нова война на нежния фронт се завихря около вратаря на кипърския „Омония“ Николай Михайлов.

Жадната за слава старлетка Гери-Никол продължава да хвърля мрежи към вратаря. Всичко това е добре известно на официалното гадже на Ники М. – Николета Лозанова и тя е бясна на певицата, твърдят запознати пред „България Днес“.

Гери бе сред първите, които коментираха публикацията на футболиста по повод дебюта му в „Омония“. „Давай, Никос“, написа тя под снимка на вратаря с фланелката на кипърския отбор.

Ни Ло също се отбеляза с коментар, при това на английски. „Браво на моето момче“, пише тя, маркирайки територията си, през която не допуска конкуренция.

От дълго време се шушукаше, че Ники е избройкал девойката, която това лято ще навърши 20 години. Младата певица е отрекла спекулацията във всички свои интервюта, в които е била запитана дали има интимни отношения с Михайлов. Той пък изобщо не е разпъвал локуми относно изпълнителката.

Говори се, че Гери-Никол била наясно, че половинката на „големия й приятел“ е почитател на творчеството на една от най-големите конкурентки на блондинката – Тита. В светските среди се говори, че Лозанова грам не харесва Гери, тъй като й приличала на малка и нечистоплътна повлекана. На Тита нещата й се получавали някак си естествено, докато варненката сама си търсила скандала.