Само в 7DniPlovdiv.bg

Епизод пореден на сапунката между Гонзовица и бившия на Мара Отварачката! Плеймейтката се чувствала прецакана за втори път и …

7 Dni Plovdiv10.01.20181min3820
Светлана Василева и Християн Гущеров

Плеймейтката Светлана Василева – Гонзовица обмисляла сериозно опцията за втори път да скъса с гаджето си Християн Гущеров, твърди HotArena.

Първият път беше малко след като блондинката напусна къщата на Биг Брадър. Ден преди рождения си ден тя си събра багажа, натовари го с баничарка и с двеста отпраши от палата на Гущеров в столичния квартал Бояна. На партито на рождения й ден знаково отсъстваше Християн. Който между другото не бил дал и един лев за купона.

Няколко дни по-късно обаче Гонзовица се върна при милионерския наследник и двамата даже си пуснаха обща снимка в социалните мрежи.

Това разбира се не станало по любовни причини. Просто Християн и бил обещал, че ще и купи нова кола и ще и отпусне месечен бюджет за харчове. Малко след това Василева започна да дава интервюта, в които обясняваше как станала на 30 години и е време да има деца.

От 27 декември миналата година когато Светлана и Гущеров се събраха за втори път до ден днешен обаче Гонзовица не е получила….. кола.

През този период двамата си пуснаха няколко снимки, тя се снима с майка му. Всичко хубаво, но снимка на кола няма.

Този безспорен факт много притеснява плеймейтката. Тя се чувствала за втори път прецакана. Първият път го беше напуснала, защото я държал на сухо и без кеш. Сега кошмара май се повтарял, оплаквала се блондинката.

HotArena научи, че това не са единствените тъмни облаци над главата на Василева. Таткото на Християн бившия депутат и бизнесмен Добромир Гущеров по никакъв начин не виждал Гонзовица като снаха. Коментирал, че тази няма никаква професия и само ще му точи парите.