Само в 7DniPlovdiv.bg

Само в 7DP: Крушарски прави новогодишен подарък в Локомотив утре!

7 Dni Plovdiv09.01.20181min3800
Христо Крушарски за сайта

Локомотив ще стартира зимната си подготовка утре. Треньорът Бруно Акрапович ще изведе възпитаниците за първа тренировка за новата 2018 година от 14 часа на „Лаута“.

Собственикът на клуба Христо Крушарски е предвидил подарък за утре. Точно този дар  е чакан с трепет и нетърпение от всички в клуба – от футболистите до чистачките. В деня, в който отборът ще започне зимната си подготовка, ще бъдат раздадени заплатите на играчите, треньорите и служителите, научи 7DniPlovdiv.bg. Поне такова обещание е било дадено. Така утре се очаква черно-белите да получат месечните си заплати за … ноември 2017-а год. А новогодишният подарък ще се окаже закъснял.

7DniPlovdiv.bg  припомня, че навръх Коледно-новогодишните празници на „Лаута“ останаха с празни джобове. До подобно стечение на обстоятелствата се стигна заради факта, че в клуба за пореден път изместиха падежната дата за разплащане след заминаването на боса Христо Крушарски за Аржентина. Дотогава тя бе всяко 25-то число на месеца. Новата дата е 10-то чисто, за което вече също първи информирахме. На „Лаута“ плащането на възнагражденията не е месец за месец и реално се получава още по-голямо забавяне.

ВИЖТЕ ТУК

По наша информация за последно смърфовете са се облажили със заплати около 10 декемри миналата година. Тогава са раздадени полагащите се пари за октомври. По този начин на „Лаута“ все пак напълниха джобовете 15-ина дни преди празниците. Сега парите за заплати е твърде вероятно да дойдат от средствата, преведени на Локомотив за участието на Лудогорец в Европа през миналия сезон.

Самият Крушарски според първоначалния план трябваше да се завърне в България на 22 декември. Както също първи информирахме, бизнесменът замина за Аржентина още в края на октомври. В последствие той удължи престоя си в Южна Америка. След това се чуха информации, че Крушарски може да е в Пловдив за старта на зимната подготовка, но към момента няма потвърждение, че той се прибрал в България и утре ще бъде на стадиона. Възможно е престоят му в Аржентина да продължи и до края на този месец.