Само в 7DniPlovdiv.bg

Първо в 7DP: Ботев задържа двама футболисти, но след това …

7 Dni Plovdiv09.01.20181min3080
Белия на мача с Верея

Ботев направи доста интересен ход, свързан с двама от футболистите. Клубът удължи договорите си с тях. Става въпрос за дуо младоци. Талантливите Мартин Димитров – Китаеца и Радослав Апостолов – Щайгата преподписаха контрактите си до 30 юни 2019-а год., научи 7DniPlovdiv.bg Настоящите им споразумения изтичаха след края на настоящия сезон.

След като канарчетата се обвързаха за по още една година с вратаря и халфа, спортно-техническият щаб реши да ги преотстъпи до лятото на втородивизионния Несебър, разба още 7DniPlovdiv.bg. Китаеца вече изкара 6-месечен престой край морето, но наемът му ще бъде продължен. Опит в Несебър ще трупа и Щайгата. Апостолов бе част от състава на канарчетата през есента. Той на някълко пъти попадна и в групата за официалните срещи. Засега Апостолов няма как да се пребори за титулярно място в Ботев.

Затова жълто-черните го пращат във Втора лига, за да натрупа самочувствие и опит, след което да е готов да играе за канарчетата в елита. Същото важи и за Димитров. И двамата отдавна направиха своя дебют с жълто-черната фланелка в А  група.