Само в 7DniPlovdiv.bg

Заплашват Глория със „Съдебен спор”! Цял квартал в София беснее срещу примата! Никога няма да познаете защо съседите й не могат да я търпят!

7 Dni Plovdiv05.01.20181min10341
Глория в дома си

Цял квартал се готви за бунт срещу примата на фолка Глория,

Съседите на изпълнителката на „Крепост” в Павлово, който отдавна е обединен с ж.к. „Бъкстон”, негодуват срещу гъстия дим и „благоуханията”, които се носят денонощно от комина на луксозния й палат, писа „Уикенд“.

Камината, с която пайнерката отоплява дома си, не спирала даже за час. Вечно била заредена с брикети, което учудвало и най-изявените непукисти в квартала. Явно примата не пести от отопление, но гъстият смог, който се разнася от комина на двореца й, възмущава за поредна зима съседите й.

И тъй като повечето от тях били по домовете си за празниците, проблемът вече станал направо нетърпим. Не смеели да се застоят навън, заради миризмата и дима, камо ли да простират дрехите си на открито, тъй като се опушвали за минути. „От години сме подложени на брутално одимяване от страна на Глория. Никога обаче не е било толкова нетърпимо”, роптаят в махалата.

Тези дни търпението на съседите на Глория се изчерпало и се обединили, за да обмислят действия, с които да спрат или поне да намалят изпаренията от камината в палата й. Съседите вече са алармирали общината и готвят протест пред къщата на певицата. „Ако трябва, ще я призовем на дебат в „Съдебен спор” цяла България да я види колко струва”, заканва се Стефанка Рилчева, една от бесните комшийки.

 

One comment

  • Rumiana

    05.01.2018 at 9:52

    Tq zlobata bulgarska nqma krai,cheta i nemoga da povqrvam neznam da li cum chyvala takova neshto praz jivotami,znachi pochnaxme da se cudim zashtoto komshiqta se otoplqva a az nemoga😅😅nevqrvam kaminata na Gloriq da pyshi tolkoz ta da zamurcqva i kvartala🤣🤣🤣Xora zavista vi pogybva,ychete se ot takiva kato Gloria naprimer(v toq clychai e tq)samo napred v jivota i ysavurshenctvane,po malko gledaite v “kancheto” na drygia

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *