Само в 7DniPlovdiv.bg

Само в 7DP: В Локомотив пробвали бразилец в „закодираната“ контрола срещу юношите!

7 Dni Plovdiv04.01.20181min2330
Бруно Акрапович - тренировка

Локомотив са пробвали и бразилски футболист по време на закритата контрола срещу юношите старша възраст на клуба, научи 7DniPlovdiv.bg. Спарингът срещу младоците на Митко Палазов се проведе на 12 декември миналата година. В учебната игра треньорът Бруно Акрапович тества поне 12 футболисти. Интересното е, че бразилският играч е взел участие във въпросната контрола, като е бил на терена за състава на формацията на черно-белите, подвизаваща се в U19, разбра още екипът ни.

Според запознати кариоката е започнал пробите си на „Лаута“ минимум със седмица по-рано от останалите дузина кандидати за слава. По непотвърдена официално информация става въпрос за Елилтон Коутиньо. 19-годишният бразилец пристигна при смърфовете малко след началото на декември. Все пак не е изключено да става въпрос за друг играч от страната на кафето, но е малко вероятно.

7DniPlovdiv.bg тогава първи разкри, че на „Лаута“ от няколко дни се готвеха двама чужденци, като единият от тях със сигурност е бразилец. В последствие се оказа, че той е Елилтон Коутиньо.

ВИЖТЕ ТУК

Засега няма официална яснота дали Коутиньо е сред играчите, които са одобрени и са поканени за старта на зимната подготовка. По информация 7DniPlovdiv.bg обаче Елилтон със сигурност ще бъде на “Лаута” за първата тренировка за новата 2018 година, планирана за 10 януари. Отдавна  се шушука, че перлата в селекцията на Локомотив през тази зима ще е нападател от Бразилия. Малко вероятно е той да бъде точно младокът Елилтон Коутиньо, който поне по първоначални данни е халф, но знае ли се …