Само в 7DniPlovdiv.bg

Цял блок в Пловдив е изживял истински кошмар в новогодишната нощ! Мъж изстрелял 25 патрона от пистолет! Вижте има ли улучени в канонадата

7 Dni Plovdiv04.01.20181min14471

Докато взорът ни беше отправен към прословутите пиратки, заради които всяка година по празниците има черна хроника, се оказа, че един цял блок в ЖР “Тракия” в Пловдив е изживял истински кошмар в новогодишната нощ. Не от пиратки обаче, а от… хвърчащи напосоки гилзи от пистолет, информират колегите от trafficnews.bg!

Мъж, чиято идентичност все още не е установена, пукал до 2 часа в първия ден от новата година, споделиха пловдивчани, живеещи в блок 84 в жилищния район. В резултат е изстреляни 25 патрона от газов пистолет, които още се търкалят около блока.

Подозираме, че въпросният стрелец е предозирал алкохола в новогодишната нощ и опиянен, е решил да демонстрира цялата си комплексарщина.

Доста опасна впрочем. Да припомним, че на 31-ви срещу 1-ви четирима пловдивчани станаха жертва на пиратки, един се простреля с газов пистолет, а един – със сигнален пистолет. Единият от мъжете е бил със сериозно разкъсани пръсти, другите се разминаха с опърлени.

Истинско чудо е, че при канонадата от изстрели при блок 84 не е бил улучен никой.

 

One comment

 • Потресен

  04.01.2018 at 10:23

  Tаzi новина е нелепа…
  “В резултат е(СА) изстреляни 25 патрона от газов пистолет…”
  “Истинско чудо е, че при канонадата от изстрели при блок 84 не е бил улучен никой.”

  Освен да са ги улучили гилзите падащи от терасата нищо друго не може да им стане на живущите в блока.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *