Само в 7DniPlovdiv.bg

Любо Пенев вече е готов с екипа си! Вижте кога ще обяви с кои хора ще извади българския футбол от блатото

7 Dni Plovdiv03.01.20181min4150
Любо Пенев - национален селекционер

Кандидатът за президент на БФС Любослав Пенев вече е готов с екипа си. Той ще го обяви на специална пресконференция до края на месеца, пише „Тема Спорт“. В листата попадат интересни фигури, чиито имена за момента се пазят в тайна. През последните дни Пенев е провел срещи с големи личности от историята на българския футбол, както и с доста солидни бизнесмени.
Двамата вицепрезиденти, които Любо Пенев е избрал, са доста сериозни фигури. Бившият нападател вярва, че ще успее да сложи край на 12-годишното управление на бившия си съотборник в националния отбор Борислав Михайлов. Билборди с лика на Ел Голеадор вече може да бъдат видени в цялата страна.
Както е известно, срокът за подаване на документи за изборите за президент на БФС се подават между 15 януари и 1 февруари. Конгресът ще се проведе на 16 февруари в хотел „Маринела“. За момента са ясни две кандидатури – на Борислав Михайлов и на Любослав Пенев. Очаква се да има внесени документи от още един желаещ да участва в битката за ръководния пост.