Само в 7DniPlovdiv.bg

Шок! Не е истина кой ще е конкурент на Боби Михайлов и Любо Пенев за трона в БФС! Вижте и ще се втрещите

7 Dni Plovdiv03.01.20181min13270

Изненадващ нов кандидат се впуска в надпреварата за президент на БФС, твърдят колегите Burgas24.bg. Информацията им била от сигурен източник от централата на футболния съюз.

Легендарният бивш президент на ФК Черноморец Бургас Ивайло Дражев е първото официално предложение, което бе входирано още през декември миналата година. Кандидатурата на Вечния опозиционер е издигната от Управителния съвет на ФК Сдружение “Ботев – Болярово”.

Припомняме, че кандидатурата на единственият сигурен до момента конкурент на Борислав Михайлов – Любо Пенев, бе върната, тъй като администрацията на БФС все още не бе оформила регистъра, по който ще се вписват кандидатите за президентския пост.

Във футболните срведи Ивайло Дражев открай време е известен като боец за правда и многократно е заявявал, че хората, съсипали футбола, са се окопали здраво в БФС. “Заради некомпетентността им се стигна дотук. На футболните клубове се раздаваха пари, за да може да гласуват за тези момчета. Уставът бе подменен, направиха се невероятни глупости. Далаверата предстои. Те са се окопали яката”, каза Ивайло Дражев още преди две години, загатвайки от рано своите планове.

По всичко изглежда, че най-интересното предстои!