Само в 7DniPlovdiv.bg

Джино Бианкалана дава 10 000 долара на мераклийка да …

7 Dni Plovdiv01.01.20181min15830
Джино Бианкалана 3

Джино Бианкалана от пролетта отново ще ни занимава със себе си и своите проблеми. Поамериканченият Гино Ташев ще изгрее в ново риалити от типа „Милионер търси съпруга”, пише HotArena.

Риалити звездата ще се подвизава в ефира в шоу от 10-12 епизода. Според слуховете Джино е спечелил последния сезон на „Биг Брадър” именно за да може после от телевизията да направят риалити, в което да търсят половинка на суетния миньон. Бившият на фолк певицата Джена е единственият, който два пъти се окичи с победата в „Брадъра”. Първо мургавият сваляч спечели „ВИП Брадър 2015”, а преди по-малко от месец и „Биг Брадър: Моуст Уонтед”. През цялото си пребиваване в ефир ергенът от Чикаго постоянно се оплакваше, че не може да си намери жена и така реално няма нищо в този живот – нито половинка, нито дете, а годините си вървели. Затова нашенецът е решил да предприеме телевизионни мерки и да търси съпруга и майка за наследника си с риалити шоу.

В Къщата на Големия брат Джино сподели, че е готов да даде $ 10 000 на мераклийка да износи детето му. Мераците му ще бъдат монетизирани от Нова с договор за шоуто „Милионер търси съпруга”. Третият сезон на екранната сапунка трябва да стартира през пролетта. Продуцентите са обещали на емигранта да му намерят мацка, за да не страда повече за Джена. Продуцентите на „Биг Брадър” решили да дадат първото място на най-обсъждания ерген, защото преценили, че Бианкалана е апетитна хапка за младите силиконови красавици и ще събуди интерес към телевизионния продукт.

В риалитито, което ще тръгне на пролет, за сърцето на брадъра ще се борят момичета и жени от всички възрасти, но без популярните дами от светските среди. Известните златотърсачки няма да имат право на участие. Конкурс ще определи момите, които ще живеят в харема на Джино.