Само в 7DniPlovdiv.bg

4-годишното момченце страда от тежко заболяване! Няма следи от нанесен побой от приемните родители от Асеновград, причините за комата на детето се изясняват!

7 Dni Plovdiv30.12.20171min2840
4-годишно дете в кома

4-годишното момченце, което е прието в интензивното отделение на една от университетските болници в Пловдив, страда от заболяване, което може да стои в основата на тежкото му състояние, съобщава trafficnews.bg. Веднага, след като малчуганът е приет в болница обаче, е образувано досъдебно производство по чл. 131 от Наказателния кодекс – за причиняване телесна повреда на малолетно лице.

За съдействие са потърсени и социалните служби, тъй като детето е живяло в приемно семейство в Асеновград, а случаят е докладван на Районната прокуратура.

Все още се изяснява дали състоянието на детето, което е наложило хоспитализирането, е причинено от побой, както се твърди в досъдебното производство, или е настъпило по естествен път, вследствие на заболяването или при инцидент.

Детето все още е в кома, а работата по случая продължава.

4-годишното момченце в Асеновград не било бито от приемните си родители, а имало тежък здравословен проблем. От полицията в Пловдив категорично опровергаха пред колегите от Блиц информацията, че детето имало синини и следи от удари по главата и тялото. Здравословното състояние на малчуганът се влошило и се наложило той да бъде приет в Интензивното отделение на Университетска болница в града под тепетата.