Само в 7DniPlovdiv.bg

Потвърждават 7DP за нови попълнения в Локо от Ривър Плейт! Бразилски нападател ще е черешката на тортата в селекцията на черно-белите!

7 Dni Plovdiv30.12.20171min3580
Христо Крушарски за сайта

Локомотив (Пд) е само на малка крачка от договор за сътрудничество с аржентинския гранд Ривър Плейт. Въпросният контракт ще бъде подписан в първите дни на 2018 година, като в общи линии всичко около него вече е уточнено, пише „Меридиан Мач“.

Припомняме. че още преди около година босът на Локо (Пд) Христо Крушарски анонсира, че преговаря с шефовете на Ривър Плейт за сътрудничество, а оттогава досега двете страни водиха преговори по темата. Крушарски е в Аржентина и към този момент.

Очаква се, след като контрактът стане факт на „Лаута” да бъдат пратени да се обиграват юноши на аржентинския гранд. Те евентуално да получат български паспорти, за да бъде по-лесно на Ривър Плейт да ги продава в Европа.

С тази информация се потвърждава новината, която 7DniPlovdiv.bg разкри първи, а именно за подготвяните от Крушарски трансфери от Ривър Плейт към Локомотив.

ВИЖТЕ ТУК

В същото време Локо готви трансферна бомба от друга южноамериканска държава – Бразилия. Именно нападател от страната на кафето ще бъде перлата в зимната селекция на „смърфовете”. На този етап от ръководството пазят името на футболиста в тайна, но се очаква той да започне подготовка на 10 януари.