Само в 7DniPlovdiv.bg

НЕВИЖДАН ШОК! Фънки стана чалгар! Заклетият рокаджия порка до зори във фолк клуб! Коцето и зарязалият бременната ДесиСлава Благой Найденов запиват с него!

7 Dni Plovdiv28.12.20171min4440
Константин - Фънки и Благой Найденов на чалга

Няма невъзможни неща. Това сме го чували безчет пъти и Фънки ни припомни лафа още веднъж. След сближаването си с фолк певеца Константин в тазгодишния „Биг Брадър“, което алкохолът реализира, заклетият уж рокаджия е налазил чалга клуба на изпълнителя на „Ти си само 8-и клас“, пише HotArena.

Фънки винаги е мразил чалга културата и нейнато опустошителна дейност , но изглежда не вписва Коце в убежденията си. Щом гологлавият музикант се е приел поканата на колегата си от лекия жанр да се напият в нощния му клуб в Студентски град, та дори да се щракнат за спомен и да създадат новина, значи работата е сериозна.

Най-интересното е, че компания на двамата любители на спиртните питиета прави Благой Найденов – половинката на фолк певицата ДесиСлава. На гостите в заведението направи грозно впечатление, че докато блондинката е в последните дни на бременността си, нейният млад любим все още си изживява младините по кръчмите.

Изглежда ще отнеме доста време на атлетичния младеж да се пренастрои в режим „баща“. Вместо да стои до приятелката си, от която чака бебе, и да я подкрепя, той търчи по нощните заведения, пълни с напористи и полу разголени мацки. „Това не е никак зряло!“, констатираха свидетели на запоя.