Само в 7DniPlovdiv.bg

Изгавриха се жестоко с Галена! Лепнаха й нов прякор, а певицата направо рухна! Залязва ли кариерата на досегашната топ изпълнителка на „Пайнер”?

7 Dni Plovdiv27.12.20171min3870
Галена

Някогашната топ певица на „Пайнер“ – Галена, се сдоби с доста рушащ имиджа й прякор, твърди HotArena. Наричат я Галка Интригата, а ето и причината.

Певицата постепенно залязва – това се вижда от всички, но най – болезнено е, че и тя го забелязвала. Виждайки пътуването си надолу, Галена започнала да избива злоба срещу колежките си и им плетяла куп интриги зад гърба.

Галка не можела да се примири с факта, че вече е втора, дори отиваща към трета категория певица. Дори и на последния концерт на Пайнер – по случай рождения ден на „ТВ Планета“ в Пловдив, организаторите признаха този факт – като не я поставиха да пее последна.

На миналогодишния празник на телевизията певицата започна да сплита интриги рано-рано. Първо тя саботира награди, заради това, че Преслава ще грабне голямата награда. После искаше да е убедена, че ще закрива концерта по случай рождения ден на „Планета“, в противен случай щяла да саботира и него.

Интригантстването й датира много отдавна. Андреа първа заподозря смядовката в подмолни действия, които целят да избутат други певици назад – Галка се е опитвала да договаря собственици на клубове и рекламодатели и т.н. После съвсем намразила русокоската, след като половинката на Кобрата явно подкрепи Преслава, че винаги ще бъде певица №1. Само че Андреа напусна „Пайнер“ и се отърва от интригантските схеми.

Кой ще благоволи да изплаче от новата партида лошотии на Галена, предстои да узнаем скоро.