Само в 7DniPlovdiv.bg

Адаш на Локомотив краде футболист от „Лаута“!

7 Dni Plovdiv27.12.20171min830
Тренировка-Локо-Пловдив 4

24-годишният централен бранител на Локомотив Пловдив Асен Георгиев е пред трансфер при адашите от София . Очаква се в най-скоро време футболистът да разтрогне своя договор със смърфовете, разкриват колегите от Марица.

Той дойде на „Лаута“ през лятото, след като бе освободен от Берое. Това бе негов втори период в Локомотив Пловдив след сезон 2013/14. Централният защитник обаче записа само 6 мача за черно-белите през есента в Първа лига. Първо Воин Войнов не разчиташе особено на него, а след това и Бруно Акрапович. Той вече е разговарял с босненеца, който е заявил, че няма да разчита много на него и през пролетта.

Георгиев може да бъде използван и като краен бранител. С неговото привличане в Локомотив София се надяват да увеличат конкуренцията и да заздравят ариергарда. Както е известно, цели трима защитници напуснаха столичните железничари – Васил Попов, Виктор Райчев и Кристиян Николов.

Локо Пловдив продължава работа по зимната си селекция. Досега те привлякоха само един нов – хърватския нападател Филип Михалйевич. Очаква се една дузина чужденци да дойдат за първата тренировка на 10 януари (сряда). Малко след края на есенния дял Акрапович вече тества 12 иностранци, но почти никой не хвана окото му.