Само в 7DniPlovdiv.bg

Ден на траур в Кричим! Целият град скърби и почита паметта на тримата си съграждани!

7 Dni Plovdiv25.12.20171min13060
Нурджан Ристемова - Ерол Шерифов и синът им 3

Ден на траур е обявен в Кричим.  Кметът на Общината Атанас Калчев съобщи това чрез личния си профил във Фейсбук. Утре, 26 декември, знамената ще бъдат спуснати наполовина.

„Уважаеми съграждани, в знак на почит пред светлата памет на една майка и нейните две деца, които си отидоха нелепо и трагично, тази и утрешната нощ светлините на елхите в Кричим няма да светят. Утре – 26.12.2017 г. с моя заповед като кмет на града, обявявам за ден на траур, почит и поклонение. Нека бъдем съпричастни с болката и тъгата по изгубените без време човешки животи!“, обяви Атанас Калчев.

Трагедията помрачи настроението в Кричим навръх Рождество Христово и целият град потъна в скръб. Зловещата катастрофа, която почерни семейството на една от най-обичаните и уважавани представителки на политическия живот в Общината, се случи вчера около 15:45 часа.

37-годишната зам.-кметица на Община Кричим Нурджан Ристемова и нейните две дечица  на 6 и 15 години загинаха при тежкия пътен инцидент. Съпругът й – 47-годишният Ерол Шерифов, който управляваше  автомобила, е настанен в болница с опасност за живота.

 

Екипът на 7 DniPlovdiv.bg изказва своите най-искрени съболезнования на роднините и  близките на почерненото семейство!