Само в 7DniPlovdiv.bg

Шок в Първомай! Бивше канарче направи фурор с Борислав, но сюрпризира с напускане! Вижте причината

7 Dni Plovdiv24.12.20171min4170
Спас Колев и футболистите на Борислав Първомай

Отборът на Борислав (Първомай), който се представи повече от добре през есента в шампионата на Трета Югоизточна лига, изненадващо остана през треньор. Спас Колев обяви, че напуска поста си. Бившият футболист на Ботев пое отбора през лятото и изведе първомайци до третото място в класирането, на което ще посрещнат Новата година. Колев разкри причините са оттеглянето си чрез силно обръщение в социалната мрежа.

Ето го и него:

Дойде моментът да се разделим с тези невероятни момчета! За мен беше истинско удоволствие да работим заедно и разбира се, тези пет месеца ще останат като незабравим и много мил спомен!

Хиляди благодарности за отговорността, за мъжеството, за всички красиви моменти, момчета! Благодарности и към целия управителен съвет и всички свързани с Борислав Първомай… Поклон пред всички хора, които идваха на стадиона, подкрепяха ни и изживяваха всяка една победа!

Мисля, че всички заедно успяхме да постигнем това трето място… Рекорд от седемдесетте години! Да, имахме много трудности, но успяхме!

Тръгвам си с високо вдигната глава, няма от какво да се срамувам! Решението е лично мое… просто нямаме точка на пресичане с новото ръководство, на които пожелавам много бъдещи успехи! Винаги съм имал собствените си възгледи, когато става дума за футбол и нямам намерение да се променям…

Весело посрещане на празниците !!!