Само в 7DniPlovdiv.bg

Електричката каза какво трябва да се направи с футболните съдии в България!

7 Dni Plovdiv24.12.20171min3310
Здравко Лазаров -електричката

Един от емблематичните футболисти на Локомотив през последните 10 години направи интересен коментар. Бившият национал на България Здравко Лазаров-Електричката спечели приза за най-добър футболист на турнира за ветерани на “Царско село”, където изведе тима на Локомотив (Пловдив) до титлата срещу съпернците от Левски, ЦСКА и Витоша (Бистрица). Той определи футболната година на България за добра.

“От една година съм спрял, така че не е толкова отдавна. Освен това подържам форма и играя в първенството за ветерани. Не беше лесно да спечелим турнира. На финала срещу Витоша (Бистрица) беше доста трудно, докато на полуфинала с Левски беше по-лесно. Миналата година станахме втори, тази години се радвам, че спечелихме. Надявам се и догодина да сме първи”, сподели Елеткричката.

“Като цяло мисля, че националният отбор се представи добре в последните мачове с Петър Хубчев. Последните години не е имало такава конкуренция в шампионата и не е било така равностойно, както за първите места, така и за последните. Дано така да продължи до края, да бъде коректно и да няма като всяка година проблеми със съдиите, както и сега в края на годината. Трябва да се оставят съдиите и да се работи само с футболни средства. Ако така продължава, мисля, че ще бъде много добре. Интересно е и равностойно. Досега не е било толкова интересно, поне така си мисля аз.

Пожелавам на колкото се може повече футболисти да излязат навън. Разликата е много голяма с България. Малко се изненадах, че Антон Недялков отиде в САЩ, тъй като е добър футболист и можеше да играе в Европа. Все пак това е много добър трансфер за него. Пожелавам му успех, както на него, така и на повече млади момчета да излязат в чужбина.

Пожелавам успех на Борислав Михайлов и Любослав Пенев, които са много големи имена. Който и да спечели, дано да работи за доброто на българския футбол”, заяви Лазаров.