Само в 7DniPlovdiv.bg

Атрактивна игра с публиката подготви ръководството на Академик за тазвечершния сблъсък с Левски! Двама души ще спечелят…

7 Dni Plovdiv23.12.20171min220
Баскетбол - Васил Врачев сред публиката в зала Сила

Атрактивна игра с публиката и ваучер за вечеря за двама в ресторант „Атлас“ е подготвило ръководството на Академик Бултекс 99 за изключително важния мач срещу Левски тази вечер от 18 часа в Комплекс СИ²ЛА от поредния кръг на Националната баскетболна лига. На почивката на двубоя желаещи от публиката ще се пробват от зоната за трите точки и най-добрият ще получи ваучера на стойност 70 лева.

Клубното ръководство за пореден път призовава публиката да напълни залата и да подкрепи пловдивския тим. Има готовност да бъде пусната и допълнителна трибуна. Отборът на Асен Николов гони 4-та поредна победа и общо 7-ма в шампионата, която ще го остави в тройката и ще му осигури още по-добри позиции за атакуване на челните места в редовния сезон. Преди десетина дни, отново в Пловдив, Академик Бултекс 99 загуби драматично от Левски с кош в последната секунда в мача от Балканската лига и сега е твърдо решен да вземе реванш.