Само в 7DniPlovdiv.bg

Задържаха гнусния сериен изнасилвач в Пловдив! Вижте как го хванаха и какъв човек е той…

7 Dni Plovdiv23.12.20171min45750
Фоторобот на изнасилвача

Задържан е заподозрян /на снимката/ за двете изнасилвания на млади момичета в квартал Кючук Париж през този месец. По техните показания бе изработен фоторобот от полицията, чиито разпечатки бяха раздадени на таксиметровите шофьори, съобщава trafficnews.bg.

С фоторобот разполагаха и всички патрулни полицаи, както и служителите на гарите и автогарите.

Според Марица.бг той е на 30 години и е криминално проявен. Съден е и друг път за изнасилване.

Първата жертва бе 19-годишно момиче от Пловдив. То е било изнасилено в колата си на 7 декември вечерта. Инцидентът е станал в района на Бялата воденица. Тя се е прибирала късно, когато в колата й нахлул непознат мъж. Той я e притиснал и изнасилил в автомобила.

След гаврата, непознатият избягал в неизвестна посока. Жертвата на насилие веднага е подала сигнал до най-близкото районно. Тя разказала какво се е случило и описала подробно нападателя си. На колата е направен оглед, иззет е биологичен материал.

Второто нападение бе от миналата вечер. Около 21 часа на кръстовището на улиците “Поручик Въльо Стефанов” и “Асен Христофоров” е нападната 21-годишна девойка. Тя спряла пред блока на приятеля си, който се качил до апартамента по лична работа. Когато се върнал от клиото нямало и следа. Докато го нямало, непознат мъж внезапно отворил вратата на автомобила, заплашил с нож девойката и накарал да свие в безлюдна улица. Там той я насилил.