Само в 7DniPlovdiv.bg

Джино разкри кой подкупва хора в Чикаго, за да го омаскарят! Двукратният шампион в „Биг Брадър” оглавява друг риалити формат, а адвокатите му погват…

7 Dni Plovdiv22.12.20171min6700
Джино и Светлана Василева

„Биг Брадър“ ме смачка и не очаквах да спечеля. Проблемите ми в къщата почнаха още от самото начало, но много от кадрите не са ги излъчили. Факт е обаче, че явно нещата са честни, защото спечелих. Който се смее последен, той се смее най-добре“, сподели Джино Бианкалана, узна HotArena.

Той призна, че има вариант да оглави друг реалити формат – „Милионер търси съпруга“. Не пропусна да захапе опонента си Динко. Ловеца на бежанци обвини Биг Брадър, че е нагласил победата на Джино, за да му вдигне рейтинга за ново предаване ,в което се очаква Джино да участва или да е водещ.

Вярно е, че имам такива предложения, но те нямат нищо общо с финала на „Биг Брадър“. Динко каза неистини в ефир, за което моите адвокати са алармирани. Сестра му подкупва хора в Чикаго да говорят какви ли не глупости за мен и това излезе в национален ефир! Никога по никакъв начин не е имало запис, на който Дейна да говори, че й дължа пари. Истината излезе на екрана, когато тя пожела да говори и застана с лицето си. Всичко останало е спекулации“, заяви ядосани Бианкалана.

В-к „България Днес“ обаче пази запис с разговор с Дейна Бианкалана, след посещението й в България през 2016 г. Тогава тя потвърждава думите на Динко, че Джино й дължи пари, но е разочарована, че историята е била публикувана във вестника. Дейна твърди, че не е притеснена, защото всичко, което е написано, е истина, но не обича да говори зад гърба на хората, които познава. По същото време Дейна публикува и снимки в профила си, качена на АТВ-то на Динко, както и кратки видеоклипове от вечерите в ямболските механи.