Само в 7DniPlovdiv.bg

Новият на Мара Отварачката е разкрит! Чалгарката „плени” топ богаташ, който е бил жертва на „Наглите”! Вижте кой е той

7 Dni Plovdiv22.12.20171min11430

Падна тайната кое е новото гадже на оборотната чалга певица Мара Джуката! Брилянтно осведомени източници на HotArena разкриха, че от един месец тя има връзка със столичанина Илиян Цанев.

Двамата били нон-стоп заедно, а Отварачката публично афиширала чувствата си. Дори се натискали като пубертети по сепаретата на клуб „Мегами“ – сцени на които очевидци са ставали десетки хора. Цанев се грижил за известното си гадже като писано яйце и и правил уникални финансови жестове. Мара била супер доволна и дори и не си помисляла за друг мъж.

Илиян Цанев бе отвлечен от двама похитители на 9 март 2007 г., докато паркирал лекия си автомобил Мерцедес” в подземен паркинг. Той беше в плен 49 денонощия на групата на “Наглите”. Слуховете свързаха името му във връзка с кандидатката за Мис България Звезделина, която се прослави като едно от мимолетните завоевания на Слави Трифонов, сменя богатите мъже в живота си през няколко месеца.

Бащата на Илиян е един от най-богатите хора в България – търгувал в зората на демокрацията с медикаменти с Русия. След това е в управителния съвет на фонда “Труд и капитал” на бившите профсъюзи заедно с Кръстьо Петков и Жак Аройо. През 2000 г. малко след приватизацията на 3-те фармацевтични завода в Дупница, Разград и Троян, Цанев се преориентира към енергетиката.

Към днешна дата Мара Отварчаката все още носи фамилията на съпруга си Гущеров. Двамата се разделиха преди една година, но официален развод няма и до ден днешен. През това време чалгарката сама и целенасочено разпространяваше слухове за различни мъже в живота й.

Част от схемите й бяха разкрити наскоро от HotArena, а други предстои да бъдат разкрити.