Само в 7DniPlovdiv.bg

Ани Хоанг разкри тайната на връзката си с Люси Иларионов! Певицата каза защо е с режисьора, а той обяви голяма новина!

7 Dni Plovdiv21.12.20171min12240
Ани Хоанг и Люси Иларионов

Ани Хоанг и Люси Иларионов са двойка вече седем години. През цялото това време те са опознали както положителните си, така и отрицателните си качества. Двамата са сред светските двойки, които успяха да устоят на времето и да развият, и затвърдят любовта си.

Българската певица с виетнамски корени разкри още една тайна от връзката им. Каквото и песен да подготви, винаги го съгласува с Люси. Той казва дали е добро или не за нея и тя винаги го слуша, защото се доверява на професионализма му.

Поп фолк певицата се изявява и като актриса. Тя имаше роля в хитовата лента „Фамилията”, което също било одобрено от нейния любим.

Люси Иларионов вече има един провален брак с моделка. Маститият режисьор продължава да е запленен от изящната като статуетка Ани Хоанг и усетът му не го излъгал толкова време.

Двойката премина още едно голямо премеждие. Люси Иларионов се подложи на операция, при която изрязаха част от стомаха му. Манипулацията се извърши в турска клиника.

И се налагаше заради свръх теглото му и последвалите здравословни проблеми. Така само за седем месеца той отслабна с 86 килограма и продължава да слабее. Храни се често, но на малки порции.

През цялото време и като доста пълен, и по време на операцията, и след това Ани Хоанг е неизменно до любимия си.

„Нито преди, нито сега съм гледала на Люси само като външност”, признава певицата на „Пайнер”.

Тя не стана звезда, но любовта към Люси Иларионов я окриля и тя се чувства наистина щастлива с известния си приятел.

„Някои недоброжелатели смятат, че съм с него защото е страхотен режисьор и популярността ми расте чрез него. Или за тях съм „златотърсачка”, заради разликата във възрастта ни. На всички тях ще кажа, че сме заедно не заради облаги или външност”, категорична е Ани Хоанг. А Люси Иларионов е категоричен, че много скоро и за тях ще зазвънят сватбените камбани.