Само в 7DniPlovdiv.bg

Вместо да направи коледен подарък на феновете, ръководството на Локомотив изпусна Даксон!

7 Dni Plovdiv20.12.20171min2700
Даксон за сайта

Завръщането на Даксон да Силва в отбора на Локомотив (Пловдив) си остана блян за привържениците на клуба, пишат колегите от ТрибунаПловдив.

Любимецът на запалянковците на „черно-белите“ бе напълно готов да се завърне в България и да заиграе отново за Локомотив. Новината потвърди и изпълнителният директор на клуба Кузман Маринков и самият играч, който бе готов да намали заплатата си, само и само да облече отново фланелката на „смърфовете“.

Веднага след публикуването на материала ни, истинска еуфория заля социалните мрежи, като стотици привърженици споделиха снимки на играча или отправиха множество коментари през форума на отбора.

„Има интереси и от други отбори, така е. Аз съм казал, че ако ще се върна в България, искам да облека фланелката на Локомотив (Пловдив). Това ми е приоритет, да се върна в Локомотив. Вече съм свободен, нямам договор с друг отбор. От моя страна искам да се върна, сега обаче трябва и спортно техническия щаб на Локомотив да ме иска“, заяви играчът пред TribunaPlovdiv.bgпреди седмица.
Днес екипът на TribunaPlovdiv.bg научи, че такъв трансфер вече е невъзможно да се случи, след като никой от спортно-техническия щаб или от ръководството на Локомотив, освен Кузман Маринков, не се е свързал с играча.

Самият Даксон също потвърди новината пред нашата медия, след като разкри, че не е могъл да чака дълго, след като никой от Локомотив не го е потърсил. Играчът вече пътува за друг отбор, в който ще играе за шампионатния щат и за Купата на Бразилия. Договорът на техничаря е до април месец, като има възможност да го продължи.