Само в 7DniPlovdiv.bg

„Жълто-черното“ семейство изпрати вълшебната 2017 година! (СНИМКИ)

7 Dni Plovdiv20.12.20171min610

ПФК “Ботев” изпрати най-успешната година в новата си история, която бе белязана от 2 трофея, с голямо коледно тържество. Вечерта на 19.12.2017 хотел “Марица” приюти повече от 200 ботевисти, сред които ръководството, спортно-техническия щаб, футболисти, служители и привърженици на най-стария футболен клуб в България.

Организаторите на мащабното парти от Сдружение “ПФК Ботев” отдадоха дължимото на различните “жълто-черни” поколения, като удостоиха с почетни награди ветераните на Клуба, играчите и треньорите от настоящия тим, както и специалистите, които се грижат за развитието на талантите от академията.

Почит бе отдадена и на всички ботевисти, които не доживяха края на 2017 г., но завинаги остават част от голямото семейство на “Ботев” Пловдив.

Кулминацията на преминалото в страхотно настроение тържество настъпи с разрязването на уникалната празничната торта, която бе гарнирана със захарни копия на Купата и Суперкупата на България, които през отиващата си година украсиха витрината на Клуба.

Ботев” изпрати най-успешната година в новата си история, която бе белязана от 2 трофея, с голямо коледно тържество. Вечерта на 19.12