Само в 7DniPlovdiv.bg

Виана си изля душата на сбогуване с Ботев : Бултраси, никога не се променяйте! Аз съм един от Вас! Вие правите разликата!

7 Dni Plovdiv17.12.20171min1610
Фернандо-Виана-се-кефи-

Нападателят Фернандо Виана се сбогува доста емоциално с Ботев и бултрасите. Бразилецът изля душата си в социалните мрежи. Виана ще продължи кариерата си в тима от ОАЕ Ал Дафра. За сбогом голмайсторът разкри чувствата си към Ботев и бултрасите. Ето и излиянието му:

„Не знам как да благодаря за всичко, което преживях тук през последните 11 месеца… Не знам как да обясня моето щастие, че бях част от историята на клуба в такъв кратък период от време. Първо, бих искал да благодаря на Бог, че ме доведе тук, непрекъснато ме подкрепя и води. Тук, в този град, който вече обичам, преживях незабравими мигове със съпругата си, моите приятели и тези страхотни фенове. Бих искал да благодаря на всеки от служителите на клуба, че имах удоволствието да работя, да живея и да се уча. Благодаря ви, че винаги ме третирахте с уважение и доброта. Благодаря ви, преди всичко, че ни гледате като човешки същества, което днес е толкова рядко. А за феновете. Признавам, че преди да дойда тук, гледах някои видеоклипове за мачове на Ботев в интернет и първоначално бях изумен, но вие сте още по-невероятни, отколкото си мислех. Никога няма да забравя националната купа, която спечелихме заедно и която празнувахме заедно на терена и из града. Никога не се променяйте! Вие всички правите разликата! Благодаря ви много, никога няма да забравя всичко, което съм преживял тук. В края на краищата днес съм един от вас!“