Само в 7DniPlovdiv.bg

Император Камбуров не сдаде короната за №1 в Локомотив и през тази година и направи нещо уникално в историята на клуба! Световноизвестен кечист надъха локомотивците на „Черно-бялата Коледа”!

7 Dni Plovdiv16.12.20171min2860

Мартин Камбуров продължава да пише история. Днес чупещият рекорди голмайстор стана футболист №1 на Локомотив за 2017-а година. Императора на Пловдив грабна приза за пети пореден път, което не е постигано от друг футболист на черно-белите. Мартин бе принуден да напусне „Лаута“  часове преди първия мач за сезона, но той си остана любимец на феновете. Той бе избран за най-добър през отиващата си година по време на 13-ото издание на „Черно бялата Коледа“. Празникът се проведе в Конгресния център на Панаира.

СНИМКИ НА УНИКАЛНИТЕ И НЕВИЖДАНИ ЕМОЦИИ, КОИТО СЪПЪТСТВАХА „ЧЕРНО-БЯЛАТА КОЛЕДА ВИЖТЕ ТУК   

На тържеството присъстваха легендите на Локо Пд Христо Бонев, Георги   Василев – Гочо, Мартин Камбуров, както и настоящите футболисти Илко Пиргов, Димо Бакалов, Димитър Везалов, Симеон Райков и други. Представители на ръководството на клуба бяха администранивният директор Атанас Узунов и друг от директорите -Кузман Маринков. Много треньори и деца от школата на черно-белите също не пропуснаха празника.

На второ място остана Димо Бакалов. Трети в класацията се нареди португалецът Пауло Серджо, с когото черно-белите се разделиха преди седмица.

Парвизджон Умарбаев заслужи наградата за най-красиви голове през годината. Наградата му взе Симеон Райков, тъй като Таджикския Меси е в родината си.

Церемонията започна с едноминутно мълчание в памет на великия Аян Садъков. Легендарният Георги Василев – Гочо получи бурните аплодисменти на всички присъстващи, като в негова чест бе излъчен и кратък филм. По повод 70-годишния си юбилей живата икона на клуба Христо Бонев  получи почетен плакет от фенклуба. Зума бе отличан за  цялостен принос към развитието на Локомотив Пловдив.

Обстановката в залата нажежи световноизвестният кечист Александър Русе. Заклетият фен на Локомотив, чието истинско име е Мирослав Бърняшев, се обърна към феновете със специално видео. То завърши с завърши с: „Русев и Локомотив мачкат!“

За дебюта си в професионалния футбол и за високи постижения през цялата година бе награден юношата на клуба Архан Исуф, който наскоро подписа първия си професионален договор с клуба. Награди получиха три юношески гарнитури на чернобелите  – набор 2000, 2004 и 2008 .