Само в 7DniPlovdiv.bg

Райна отмъсти жестоко на Константин! Няма да повярвате с кого и как му го върна тъпкано!

7 Dni Plovdiv16.12.20171min64130

Райна реши да си го върне на бившото си гадже Коцето.Припомняме, че певеца стана втори в шоуто Биг Брадър. Въпреки многобройните си фенове и очевадната харизма, поп фолк идола така и не успя да измести предишния фаворит Джино Бианкалана.

Емигрантът от Чикаго бе здраво злепоставен от Динко от Ямбол, но накрая все пак бе реванширан. И то не от кого да е, а от бившата си съпруга Дейна Бианкалана. За нея Ловеца на мигранти каза, че бившия й мъж Джино я ограбил със сто хиляди долара и дори набил пред дискотека. Смуглата красавица отхвърли тези думи, като ги нарече клевети, а Динко Вълев- лъжец.

Константин също бе в конфликт с победителя Джино в Къщата. Той имаше дългогодишна връзка с колежката си Райна. Двамата дори участваха заедно във ВИП Брадър, в който сезон Коцето стана „любимата звезда на народа”.

„Благодарен съм за участието си във ВИП Брадър, защото после срещнах Надя”, изцепи се изпълнителят. Думите му жестоко жегнали Райна, коментират запознати. Защото Коцето създаде семейство с красивата си жена, която му роди и две деца. А Райна имаше няколко връзки с различни мъже, но така и никой не успя да замести изпълнителят на „Черна роза” в сърцето й.

А сега започнала да флиртува с Джино Бианкалана. Това видяха бдителни онлайн потрелители. За доказателство гласовитката от Сандански е качила провокативна снимка, на коята са заедно с Джино.

Дали с нея македонското девойче иска да натрие носа на Коцето или наистина е хлътнала по шампиона, времето ще покаже.